Gratis voor Vrouwen

Spelletjes - Horoscopen - Baby

Gratis babydozen voor Belgische Vrouwen

Gratis babydozen België icoon Als je in verwachting bent is een een spannende en gelukkige tijd. Je kindje groeit in je buik en jij kijkt uit naar wie er straks op de wereld komt. Een jongetje of een meisje maakt niet uit want alle kindjes zijn welkom op de wereld. Wanneer je bevallen bent breekt je kraamtijd aan die vaak hectisch kan zijn maar ook loop je op een roze wolk met jouw prachtige boeleke. Ook in België zijn de mama's en de papa's content met leuke babycadeaus. Daarom heb je ook in België heel veel babydozen die gratis aangevraagd kunnen worden om jou te feliciteren met de komst van jullie nieuwste gezinslid. Daarom geven bedrijven jou een babypakket of een babytas gevuld met allerhande producten die een toevoeging kunnen zijn op je babyuitzet of de babyproducten die je nodig hebt om je kindje te verzorgen. We zetten hier alle babydozen en babyspullen voor je op een rij die je in België kunt aanvragen.


Gratis Roze Doos aanvragen België

De Roze Babydozen

Rating: Waardering Waardering Waardering Waardering Waardering

Vraag aan

De Roze Doos! Wanneer je dit pakket aanvraagt word je pas echt verwend. Want je krijgt niet één doos? Nee je krijgt er maar liefst vijf. De eerste is een zwangerschapsdoos die je tijdens je zwangerschap krijgt en de tweede is een geboortedoos. Die je krijgt nadat je bevallen bent. Daarna volgens nog drie babydozen die passen bij de leeftijd van je baby. Deze Roze, Paarse, Blauwe, Groene en Gele babydozen zijn allemaal gratis.

Gratis Babyboom babytassen

Babyboom babydoos

Rating: Waardering Waardering Waardering Waardering

Vraag aan

Babyboom! Babyboom is nog zo'n babypakket dat Belgische ouders met een newborn in het zonnetje zet. Je krijgt ook hier meerdere babydozen verdeeld over de leeftijd van je kindje. Dit babypakket bestaat uit 7 babytassen gevuld met proefmonsters en staaltjes. Je krijgt staaltjes voor je baby om uit te proberen maar ook staaltjes wasmiddel om de kleertjes van je pasgeboren spruit mee te wassen.

Gratis Kruidvat Babydoos

Gratis Kruidvat Babydoos

Rating: Waardering Waardering Waardering Waardering Waardering

Vraag aan

Kruidvat.be. Ook de Kruidvat in België geeft nieuwe ouders een leuk geschenk voor hun kraamtijd. Wanneer jij een Kruidvat Voordeelkaart hebt kan jij je online aanmelden via je aangemaakte account voor een gratis babytas. In deze babytas zitten Kruidvat eigen merk producten die je kunt gebruiken in de eerste periode van de geboorte van je kind. Zeer handige en praktische gratis babyspullen van Kruidvat.

Gratis Roze Babydozen aanvragen

Gratis Roze Babydozen aanvragen

Gratis Baby Dump babydoos

Gratis Baby Dump babydoos

Rating: Waardering Waardering Waardering Waardering

Vraag aan

Baby Dump is echt een heel mooi babypakket voor newby vaders en moeders. In deze babydoos zitten heel erg handige opbergpotjes waar je babyvoeding en andere producten in kan bewaren. Ook krijg je handige lange lepels en sommige mensen hebben zelfs heel mooi babybestek in de babydoos van baby Dump gekregen. Ook zit er een knuffel in de Baby Dump babydoos. Dit is een zeehond omdat de zeehond knuffel een mascotte is van Baby Dump. In België zitten twee Baby Dump winkels.

Jaarvoorraad gratis Pampers winnen

Jaarvoorraad Pampers winnen

Rating: Waardering Waardering Waardering

Vraag aan

Pampers! Hoewel Pampers geen gratis babypakket weggeeft. Zit Pampers wel in heel veel andere babydozen. Gratis staaltjes met een paar luiers kom je bijna in elke babydoos wel tegen. Maar omdat leden van de Pampers club wel elke maand kans maken op een jaarvoorraad luiers vinden we deze actie toch de moeite waard te vermelden. Heel wat jonge ouders zijn geholpen met een gratis luier voorraad. Zo bij deze. We hopen dat je wint en je kleintje een blije kont heeft.

Greenkit duurzame babydoos

Greenkit duurzame babydoos

Rating: Waardering Waardering Waardering Waardering

Vraag aan

Greenkit. Wie wil er niet dat zijn baby duurzaam opgroeit. De toekomst die je voor je baby wenst is een schone en veilige toekomst waarin vervuiling of Co2-problemen geen rol meer spelen. Maar hoe word je duurzaam en welke producten zijn dat dan? Deze vraag had Saar ook de bedenkster van de Greenkit! Saar ontwikkelde daarop de Greenkit babydoos zodat ouders kennis kunnen maken met staaltjes van duurzame babyproducten.

Boekenstart boekenpakket

Boekenstart boekenpakket

Rating: Waardering Waardering Waardering Waardering

Vraag aan

Boekstart. Wist je dat wanneer je vroeg met voorlezen begint je kind op latere leeftijd veel gemakkelijker leert lezen en schrijven. De woordenschat wordt langzaamaan groter en de verschillende klanken die woorden hebben plezieren de baby. Niet alleen is het leuk om voor te lezen, ook bouw je een innige band op met je kind wanneer jullie samen lezen. Ook van babyliedjes zingen wordt je baby blij van die meelalt met de klanken. Daarom geeft de bibliotheek in België gratis kinderboekjes aan nieuwe ouders.

Gratis Romper Zeeman singlet of mouwloos

Gratis Romper singlet of mouwloos

Rating: Waardering Waardering Waardering

Vraag aan

Zeeman heeft ook winkels in België zitten en om alle ouders die een pasgeboren baby hebben te feliciteren geeft de Zeeman een rompert cadeau. Je hebt de keuze uit een singlet of mouwloze romper en de kleur mag je ook zelf uitkiezen. Is dat geen feestje. Je moet deze alleen nog wel online aanvragen. Zodat je per mail een waardebon krijgt. Met die waardebon ga je naar een Zeeman van je keuze bij jou in de buurt langs en je zoekt een kleur rompert uit die jij leuk vindt.

Gratis Bambino & Co Baby Box

Bambino & Co Baby Box

Rating: Waardering Waardering Waardering

Vraag aan

Voor je klein boeleke heeft Bambino & Co een speciaal coachings- en begeleidingsprogramma. Ben jij lid van het getrouwheidsprogramma MultiCo dan kan je een Baby Box gratis ontvangen met fijne kortingsbonnen en prettige babyproducten. De babydoos wordt uitgedeeld door de Multipharma-apotheek. Naast dat je de babydoos ontvangt krijg je ook advies en tips die passen bij de fase waarin je boeleke zich bevindt. Handig toch?

Korting en Kortingcodes

HM-Winactie-Shoptegoed icoon Hoe jij van korting of voordelig shoppen. Ben je altijd op zoek naar sales of vind je het heerlijk om te snuffelen naar koopjes. Naast de gratis spulletjes die je hier aantreft vind je ook allerlei leuke tips hoe je goedkoop kunt shoppen. We zetten hier de mooiste sales voor je op een rij, discount winkels en nog veel meer. Nieuwsgierig? Lees dan verder...
Link -» » : Lees verder -» »