Gratis voor Vrouwen

Spelletjes - Horoscopen - Baby

Beauty voor Belgische Vrouwen

Beauty en Cosmetica voor Belgische Vrouwen icoon Welke vrouw houdt niet van beauty producten of is met haar schoonheid bezig. Als vrouw wil je er natuurlijk goed uitzien en make-up en beauty producten kunnen je daarbij ondersteunen. Het leukste is natuurlijk gratis schoonheidsproducten te krijgen, lekkere staaltjes of met heel veel korting shoppen. Of wat dacht je van het volgen van een leuke workshop waarbij jij jezelf mooi leert opmaken voor een avond uit of een gezellig feestje. Kijk hier of er iets leuks voor je bij zit of waar je terecht kunt voor diverse cosmeticamerken en wat zij op hun websites aanbieden aan goodies of korting.


Gratis Nivea staaltjes testen

My Nivea van Nivea

Rating: Waardering Waardering Waardering Waardering

Doe mee

Nivea heeft speciaal voor bezoeksters van de website een My Nivea account. Met dit account kun je deelnemen aan testacties en winacties. Leden worden een keer in de zoveel tijd uitgenodigd deel te nemen aan een testactie waarbij diverse deelneemsters dan geselecteerd worden om gratis Nivea producten uit te proberen. Via de nieuwsbrief kan jij je dan aanmelden om deel te nemen.

Weleda nieuwsbrief

Weleda nieuwsbrief

Rating: Waardering Waardering Waardering Waardering

Doe mee

Weleda heeft een prachtige nieuwsbrief voor bezoeksters waarin te lezen is welke nieuwe beauty producten zij lanceren. Of met beauty tips hoe je huid goed de winter doorkomt of hoe jij jezelf kunt beschermen tegen zon, zee en strand. Ook zijn de nieuwsbriefleden de eerste die op de hoogte worden gesteld van winacties en testers. Ben jij er vroeg bij dan maak je kans op testproducten van Weleda.

L'Oréal paris virtueel testen

L'Oréal paris virtueel testen

Rating: Waardering Waardering Waardering Waardering

Doe mee

Op de website van L'Oréal paris kUn jij virtueel je uiterlijk veranderen. Wil je wel eens een andere haarkleur uitproberen of een nieuwe look met make-up. Dan kan je dat hier proberen. Je kan een foto van jezelf uploaden waarna je bijvoorbeeld een nieuwe kleur lipstick uitprobeert. Je ziet dan heel realistisch op jouw lippen deze kleur. Dit kan je ook doen met je haarkleur en andere make-up.

Gratis Roze Babydozen aanvragen

Gratis Roze Babydozen aanvragen

Gratis Baby Dump babydoos

Nature Self loyalty punten

Rating: Waardering Waardering Waardering Waardering

Doe mee

Self is een natuurlijke verzorging. Zij hebben een Loyalty programma waar je punten spaart die je kunt verzilveren voor producten. Zo kan je punten verdienen met aankopen. Maar ook met reviews plaatsen, vrienden en familie aanbrengen, Self volgen op Facebook of door een reactie te plaatsen op een facebook artikel van Self. Zo kan je dus gratis punten sparen. 100 punten is 1 euro waard. Vijf euro kan je al verzilveren.

Mylene consulent(e) & outlet

Mylene consulent(e) & outlet

Rating: Waardering Waardering Waardering

Doe mee

Word consulent(e) van Mylene en ontvang €500 aan gratis producten! Schuilt er een onderneemster in jou dan kUn jij je aanmelden voor het consulent(e) programma van Mylene. Je vertegenwoordigd dan het merk en doet ook aan verkopen van deze Belgische verwenproducten. Geen zin om als vertegenwoordigster aan de slag te gaan. Dit cosmetica merk heeft ook een outlet met flinke korting op beautyproducten.

Les Couleurs de Noir workshop

Les Couleurs de Noir workshop

Rating: Waardering Waardering Waardering Waardering

Doe mee

Les Couleurs de Noir geeft gratis workshops hoe jij make-up kunt aanbrengen. Op de website staat een overzicht van heel wat make-up workshops door heel België. Je kan zoeken op postcode of je kijkt op datum of er iets bij jou in de buurt zit. Ook voor een Franstalige workshop kan je terecht. Les Couleurs de Noir is een natuurlijke make-lijn met natuurlijke mineralen en ingrediënten die zacht zijn voor de huid.